House of Creative Chaos

06 822 16 878

margie@houseofcreativechaos.nl

Home → Over mij

Over mij

Wie ben ik …

Ik ben Margie Alders, 63 jaar jong; ik, heb twee volwassen dochters waar ik onwijs trots op ben; een man, mijn one and only; en een hond, Miley. Een prachtige witte herder. Ik hou o.a. van lezen, voornamelijk Engelse detectives, luisteren naar podcasts, en van legpuzzels van minimaal 1000 stukjes. Dat is ontspannend. Energie krijg ik van mensen helpen hun doel te bereiken, dingen aanpakken, regelen, organiseren, werken, en van zoveel andere dingen.

Wat mij drijft

House of Creative Chaos is mijn energy house; gestart om mezelf de gelegenheid te geven om lekker te kunnen doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben; waar ik mijn brede creativiteit, expertise, kennis en ervaring in kwijt kan. Het delen hiervan vind ik erg belangrijk; zo kan ik een ander verder helpen. Ik combineer dit met mijn werk als woordvoerder bij het Radboudumc in Nijmegen. Een geweldig leuke baan, met leuke collega’s, afwisselend werk en veel ruimte.

Silhouetten op het strand - family

Oogsttijd

Onlangs hoorde ik een collega zeggen: ‘Margie, dit is de tijd waarin je kunt oogsten.’ Ik moest er even over nadenken, maar eigenlijk vind ik dat wel mooi gezegd. Inderdaad, ik inspireer graag mensen; deel graag mijn ervaring en kennis over o.a. (crisis)communicatie, pers en publiciteit, organisatie van evenementen, alles met een grote dosis enthousiasme en creativiteit. Dat doe ik ook als gastdocent en als docent Engels.

Hobby’s

Ik ben dol op radio maken en doe daarom ook wel een paar stappen extra voor mijn vrijwilligers ‘baan’ bij de lokale omroep; presentator, nieuwslezer, debatleider, verslaggever, reportagemaker, programmamaker, producer, social media etc. Op mijn werk ben ik in de coronatijd de Kerstradio gestart. Superleuk en zeer nuttig! Mijn (voor)liefde voor podcasts maken kan daarmee geen verrassing zijn.

Ik vind het onwijs leuk om voor een ander mooie bijeenkomsten te organiseren, een herinnering aan een fijn moment of dag. Daar zet ik ook met veel enthusiasme mijn creativiteit volledig voor in, zoals bij alles wat ik doe.

Myotone Dystrofie

Patienten met Myotone Dystrofie kunnen rekenen op mijn steun. Waar ik kan probeer ik meer aandacht voor deze aandoening te krijgen. Ook hierin kan ik mijn creativiteit kwijt; wat kunnen we bedenken om die aandacht te krijgen. Als het goed is moet je hier wat van merken in de toekomst. Ook steun ik mijn collega’s van het Radboudumc die patienten en hun families behandelen en opvangen en de onderzoekers die hun uiterste best doen om meer te weten te komen van deze ziekte, zodat een behandeling kan worden gevonden. Want MD is een familiedrama. Ik help graag mee om dit de laatste generatie te laten zijn met Myotone Dystrofie. Help jij ook mee? 

Meer informatie over MD vind je bij MD.nl , het Radboudumc, het Prinses Beatrix Spierfonds

Alles is Communicatie; van idee en concept tot uitvoering. Laat je inspireren!

Wat kan ik voor je doen? Als je een vraag hebt of meer informatie wilt dan kun je het formulier invullen. Bellen of appen mag natuurlijk ook via 06 822 16 878. Als ik niet meteen opneem, laat dan even een berichtje achter. Ik neem in alle gevallen zo snel mogelijk contact met je op.

3 + 13 =

Pin It on Pinterest