House of Creative Chaos

06 822 16 878

margie@houseofcreativechaos.nl

Home → Reviews

Reviews

Wat anderen over mij zeggen …

“… Daarnaast kan ze non-stop associëren…”

Dit zegt Wim Marijnissen, topfacilitator Creatief Denken, over mijn bijdrage aan zijn creatieve brainstormsessies als ‘wilde gans’

Voor het bijdragen aan het succes van creatieve sessies die ik voor tal van organisaties en bedrijven heb mogen leiden, heb ik met regelmaat Margie uitgenodigd als zogenaamde ‘wilde gans’.

Naast specifiek deskundigen op het onderwerp waarover gebrainstormd moet worden en mensen met enige algemene kennis over het onderwerp, zijn ‘wilde ganzen’ mensen die totaal niets van het onderwerp weten en goed zijn voor het stellen van de elementaire vaak naïeve vragen. Die vragen dwingen iedereen om vanuit de ‘basis’ te denken en op associatieve wijze naar oplossingen te zoeken.

Margie is bij uitstek een zeer geschikte ‘wilde gans’. Zonder aarzelen durft zij door te vragen. Waarom doen jullie dat eigenlijk zo? Zou dat niet anders kunnen? etc. etc.

Daarnaast kan zij non-stop associëren. Het ene idee volgt na het andere en binnen de kortste tijd is de hele groep actief en volgt haar voorbeeld.

Uit de grote hoeveelheid ideeën van de meest simpele tot de meest waanzinnige, wordt volgens de methode van het Creatieve Denken systematisch dé oplossing voor het probleem geformuleerd. Tijdens dit deel van de sessie blijkt Margie een uitstekend zicht te hebben op de praktische uitvoering van de oplossing en kan zij vanuit haar achtergrond de gevolgen goed in beeld brengen.

Met plezier en dankbaarheid heb ik regelmatig van deze ‘wilde gans’ gebruik gemaakt.

“… Margie is een organisatietalent …”

Dit zegt Leo Geeraedts over zijn feest toen hij 50 werd.

Je wordt maar één keer 50! Dus dat wilde ik echt goed vieren met familie en vrienden.

Het moest een tuinfeest worden met stretchtent, verlichting, drank, buffet en natuurlijk muziek (live en achtergrond). Vanwege mijn drukke baan nam ik Margie als party-planner in de arm en het feest was een groot succes!

Margie is een organisatietalent en denkt aan álles, met oog en oor voor de wensen van de klant. Zij is prijsbewust en kan goed onderhandelen. Zij heeft veel (lokale) contacten en haar echtgenoot (die zij ook inschakelde) is technisch zeer onderlegd.

Ook tijdens het feest blijft zij op de achtergrond ‘managen’ zodat alles goed verloopt. Ik kan haar echt aanbevelen als party-planner!

“… de mix van initiatief, creativiteit, alertheid en flexibiliteit …”

Dit zegt Bart Nijs, oprichter/eigenaar Bart Nijs fotografie/38c, over onze samenwerking op verschillende gebieden. 

Margie was als hoofd Communicatie bij Royal Haskoningdhv voor mij als opdrachtnemer het aanspreekpunt voor de fotografie.

Wonderlijk was te bemerken hoe ze met de diverse laagstructuren en hectiek in zo’n bedrijf alles met zachte hand oploste waardoor ook wij graag een extra stap zetten om van alles op tijd en goed voor elkaar te krijgen. Nooit hebben we het gevoel gehad dat er iets werd ‘afgedwongen’.

Het feit dat ze warmliep voor creatieve oplossingen voor allerlei uitdagingen was voor mij een stimulans het beste naar boven te halen.

Ik vergeet ook nooit meer hoe ze als eventmanager op onnavolgbare wijze het evenement in goede banen leidde tijdens het 25-jarig bestaan van mijn bedrijf waarbij de hele St. Stevenskerk was afgehuurd en het wemelde van de verschillende activiteiten.

Bij de radio-interviews die ik bij haar had kon ze ervoor zorgen dat ik op mijn gemak aan het gesprek begon.

De mix van initiatief, creativiteit, alertheid en flexibiliteit zijn nu nog steeds jaloersmakende eigenschappen.

Margie ontmoet Bart Nijs

Ik laat ook graag een review achter

4 + 12 =

Pin It on Pinterest